Η Μπέττυ Τριανταφυλλίδη

Η Μπέτυ Τριανταφυλλίδη .jpg

   Η αγάπη της για την ομορφιά και η ενασχόληση της οικογενείας της με την κομμωτική την οδήγησαν αποφοιτώντας από το ΤΕΙ στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας να σπουδάσει Κομμωτική Τέχνη και Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής.


   Εξελίσσοντας τις γνώσεις της εκπαιδεύτηκε στη Γερμάνια στην PUREBAU New Cosmetics Gmbh πάνω στο permanent & medical make up παίρνοντας τον τίτλο της Permanent Make Up Expert όπου στη συνέχεια και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της PUREBEAU στην Ελλάδα.
   Μετεκπαιδεύτηκε στο Επαγγελματικό Μακιγιάζ στην Ισπανία στην EPRO Make Up Schhol και ειδικεύτηκε στο μακιγιάζ με αερογράφο στα Pinewood Studios του Λονδίνου πλάι στον μακιγιέρ των αστέρων John Woodbridge.
   Επιπλέον σπούδασε Body Tattoo στην Επίσημη Ακαδημία Τατουάζ της Μεγάλης Βρετάνιας (UK OFFICIAL TATTOO ACADEMY) στην Αγγλία.

   Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, το 2007 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της NOUVEAU LASHES, της 1ης Βρετανικής εταιρείας στα extension βλεφαρίδων και είναι η μοναδική εξουσιοδοτημένη trainner για την Ελλάδα.Ως HD brows Stylist έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτόμα τεχνική προσθετικής φρυδιών της Αγγλικής εταιρείας BROW PERFECT και δείγμα της δουλειάς της έχει παρουσιάσει η ιδία σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτική παρουσίαση καλλυντικών προϊόντων.

   Μέχρι σήμερα μαζί με την οικογένεια της διατηρεί έναν από τους πιο γνωστούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Βόρεια Ελλάδα στον χώρο της Κομμωτικής και της Αισθητικής που απαριθμεί ούτε λίγο ούτε πολύ 34 χρόνια συνεχής λειτουργίας. Τώρα μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας θέλησε να μεταδώσει τις γνώσεις της και το πάθος της για την ομορφιά παρέχοντας σας υψηλού επίπεδου υπηρεσίες.

αρχείο λήψης.png
αρχείο λήψης (1).png
αρχείο λήψης (2).png
αρχείο λήψης (3).png
αρχείο λήψης (4).png

Η Μπέττυ Τριανταφυλλίδη σε διαφημιστικό spot Lizeron gel lift 

Η Μπέττυ Τριανταφυλλίδη στο MEGA TV ΠΡΩΙΝΟ MOU